- Gulvafslibning i København, Amager & Kastrup ➤ Få et godt tilbud

Gulvafslibning på Amager & i København

Billig og effektiv gulvafslibning

Trænger dit gulv til en opfriskning? Hos Keis Gulv & Service tilbyder vi billig, effektiv og kvalitetsbevidst gulvafslibning i København og omegn. Vi har især mange kunder fra bl.a. Amager, Kastrup og Albertslund. 

Vi har stor ekspertise og erfaring med gulvafslibning og bestræber os på at være de bedste og billigste på markedet. Vi har kendskab til alle typer trægulve, og vejleder dig i den bedste løsning for netop dit gulv. Hvis du er nysgerrig på, hvordan dit trægulv kan komme til at se ud? Så kan du finde før og efter billeder af gulvafslibninger længere nede på siden.

Få en god pris på slibning af dit gulv 

Vores priser starter 149,- pr. m2.  Prisen på gulvafslibning afhænger af antallet af m2 du skal have slebet. Er du interesseret i en pris på netop dit trægulv, er du velkommen til at kontakte os og hør mere. Her kan du finde alle vores priser

Se priser


 

Gulvafslibning - Før og efter

Leder du efter inspiration til, hvordan dit trægulv kan komme til at se ud?
Herunder finder du billeder fra personer som vi allerede har hjulpet til et nyt flot trægulv. 

Se flere billeder 


 

Få rådgivning om gulvafslibning

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvafslibning, er du altid velkommen til at kontakte os på 53 57 95 55 eller info@keisgulvservice.dk. Fra vores kontor i Albertslund kører vi blandt andet til København, Kastrup samt resten af Amager og hjælper med gulvafslibning.

Gulvafslibning eller afhøvling?

En gulvafslibning er effektiv til at fjerne ridser, mærker eller slitage i overfladen af gulvet. Nogle gange er dette dog ikke altid tilstrækkelig. Er der dybe ridser og skader, ujævnheder eller limrester i dit gulv, kræver det en gulvafhøvling. Vi hjælper dig med at vurdere, hvordan dit gulv får det pæneste udtryk. Du er velkommen til at ringe til os og få gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling. 


 

Vi tilbyder også efterbehandling

Når gulvet er blevet slebet eller afhøvlet, skal det efterbehandles. 
Vi tilbyder lud-, olie- og lakbehandling. Er du i tvivl om, hvilken efterbehandling, der vil klæde dit gulv bedst, kan vi fremvise eksempler og give gode råd. 

Lakering anses for at være den stærkeste efterbehandling, men olie- og ludbehandling har også markante fordele. Ludbehandling giver for eksempel gulvet et lyst udseende. Fælles for vores efterbehandlinger er, at vi kun bruger kvalitetsprodukter.