- Oliebehandling af trægulv ved København, Amager og Kastrup

Oliebehandling af gulv ved Amager og København

Oliebehandling | Trænger dit gulv til at blive opfrisket?

Uanset om du overvejer at få slebet dit gulv og bagefter give det en oliebehandling, eller om du hælder mere til at gå direkte i gang med en oliebehandling af dit trægulv, hjælper vi dig gerne med at vurdere, hvordan du får det flotteste resultat. Hvis du ikke er helt sikker på, om det er oliebehandling, du foretrækker, rådgiver vi dig også gerne uforpligtende angående karaktertrækkene ved henholdsvis oliebehandling, ludbehandling og lakbehandling.

 

Er en oliebehandling det rigtige for dig?

Oliebehandling af trægulvet giver, ligesom en lakbehandling, et mere mørkt udseende til gulvet, end en ludbehandlig gør. Og der er flere ting, vi kan gøre, for at nå frem til præcis den nuance, du bedst kan lide. Ved valg af overfladebehandling, vejleder vi dig bl.a. omkring træsorten, nuance samt forhøre dig til, hvor meget gulvet kommer til at blive brugt og slidt i det pågældende område. 

Med et nybehandlet oliegulv kan du forvente dig, at dit gulv kommer tilbage til sin naturlige æstetik og udstråling. Efter en gulvslibning eller gulvafhøvling, efterfulgt af en kompetent udført oliebehandling, vil du højest sandsynligt opleve at gulvets naturlige struktur bliver mere tydelig.

 

Brug for et godt råd – eller et uforpligtende tilbud?

Ringer du i dag på 53 57 95 55, fortæller vi gerne mere om, hvordan du kan få dit gulv til at se ud, præcis som du har i tankerne. Vi giver dig naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud. Vi har kunder i København, Albertslund samt Kastrup og resten af Amager.

 

Læs mere om gode råd til pleje og vedligeholdelse af trægulvgulvrenovering og gulvvask.