- Lakbehandling af gulv ved København og Amager

Lakbehandling af gulve ved Amager & København

Lakbehandlinger | Effektiv beskyttelse af dit gulv

Når et trægulv er blevet slebet eller høvlet, skal overfladen beskyttes mod vand og snavs for at forebygge misfarvninger og slid. Hos Keis Gulv & Service er vi eksperter i såvel gulvbehandling som efterbehandling – med lud, olie og lak. 

En professionel efterbehandling med lak beskytter ikke alene træet, men giver det også et flot og friskt udseende. Det skyldes, at lakken tydeliggør træets naturlige struktur og udseende.

 

En stærk behandlingstype

Lak er en af de stærkeste efterbehandlingstyper som giver dit gulv en holdbar og slidstærk overflade, der holder i mange år. Er der ridser i eller pletter på gulvet, kan de så godt som fjernes med en effektiv gulvafslibning – eller afhøvling hvis gulvskaderne har en grovere karakter.

Vi kommer gerne ud og hjælper dig med at vurdere, hvilken type gulvbehandling og efterbehandling dit gulv har brug for. Med afsæt i mange års erfaring og en kvalitetsbevidst, grundig tilgang kan vi effektivt forvandle dit gamle gulv, så det får et helt nyt udtryk.

 

Ring i dag og hør mere om lakbehandling

Ring på 53 57 95 55 eller skriv til info@keisgulvservice.dk og få svar på eventuelle spørgsmål. Vi giver et uforpligtende tilbud. Vi dækker alt fra Albertslund, Kastrup på Amager til København.

 

Læs mere om gode råd til gulvrenovering, gulvvask samt pleje og vedligeholdelse af trægulv.