- Gulvafslibning ved København, Amager & Kastrup - Slibning af gulv

Gulvafslibning ved Amager & København

Billig og effektiv slibning af gulv

Trænger dit gulv til en opfriskning? Hos Keis Gulv & Service tilbyder vi billig, effektiv og kvalitetsbevidst gulvafslibning i København og omegn. Vi har især mange kunder fra bl.a. Amager, Kastrup og Albertslund. 

Vi har stor ekspertise og erfaring med gulvafslibning og bestræber os på at være de bedste og billigste på markedet. Vi har kendskab til alle typer trægulve, og vejleder dig i den bedste løsning for netop dit gulv.

 

Få en god pris på gulvafslibning i København og omegn

Prisen på gulvafslibning afhænger af antal m2. Er du interesseret i en pris på netop dit trægulv, er du velkommen til at kontakte os og hør mere. Se priser -->

 

Gulvafslibning eller hulvafhøvling

En gulvafslibning er effektiv til at fjerne ridser, mærker eller slitage i overfladen af gulvet. Nogle gange er dette dog ikke altid tilstrækkelig. Er der dybe ridser og skader, ujævnheder eller limrester i dit gulv, kræver det en gulvafhøvling. Vi hjælper dig med at vurdere, hvordan dit gulv får det pæneste udtryk. Du er velkommen til at ringe til os og få gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling.

 

Efterbehandling med lud, olie eller lak

Når gulvet er blevet slebet eller afhøvlet, skal det efterbehandles. Vi tilbyder lud-, olie- og lakbehandling. Er du i tvivl om, hvilken efterbehandling, der vil klæde dit gulv bedst, kan vi fremvise eksempler og give gode råd. 

Lakering anses for at være den stærkeste efterbehandling, men olie- og ludbehandling har også markante fordele. Ludbehandling giver for eksempel gulvet et lyst udseende. Fælles for vores efterbehandlinger er, at vi kun bruger kvalitetsprodukter.

 

Vil du vide mere om gulvafslibning?

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvafslibning, er du altid velkommen til at kontakte os på 53 57 95 55 eller info@keisgulvservice.dk. Fra vores kontor i Albertslund kører vi blandt andet til København, Kastrup samt resten af Amager og hjælper med gulvafslibning.

 

Læs mere om gode råd til pleje og vedligeholdelse af trægulv samt gulvrenovering.