- Gulvafslibning ved København, Amager & Kastrup - Slibning af gulv

Gulvafslibning ved Amager & København

Billig og effektiv slibning af gulv

Trænger dit gulv til en opfriskning? Hos Keis Gulv & Service tilbyder vi billig, effektiv og kvalitetsbevidst gulvafslibning i Storkøbenhavn. Vi har især mange kunder fra bl.a. Amager og Kastrup. 

En gulvafslibning er ikke altid tilstrækkelig. Er der dybe ridser og skader, ujævnheder eller limrester i dit gulv, kræver det en gulvafhøvling. Vi hjælper dig med at vurdere, hvordan dit gulv får det pæneste udtryk. Du er velkommen til at ringe til os og få gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling.

 

Efterbehandling med lud, olie eller lak

Når gulvet er blevet slebet eller afhøvlet, skal det efterbehandles. Vi tilbyder lud-, olie- og lakbehandling. Er du i tvivl om, hvilken efterbehandling, der vil klæde dit gulv bedst, kan vi fremvise eksempler og give gode råd. 

Lakering anses for at være den stærkeste efterbehandling, men olie- og ludbehandling har også markante fordele. Ludbehandling giver for eksempel gulvet et lyst udseende. Fælles for vores efterbehandlinger er, at vi kun bruger kvalitetsprodukter.

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvafslibning, er du altid velkommen til at kontakte os på 53 57 95 55 eller info@keisgulvservice.dk. Fra vores kontor i Kastrup på Amager kører vi blandt andet til København og omegn.

 

Læs mere om gode råd til pleje af trægulv samt gulvrenovering.